Publicerad den

Välkommen till Svenska Nötträd

Kul att du är intresserad av nötträd!

Nu är sommaren snart slut och det är dags att fundera på var du vill plantera nötträd i höst. Vi har några enstaka träd i kruka som går att plantera under sommaren, men det är nästan alltid bättre att ha tålamod och vänta med plantering till november. När bladen trillar av och träden går i vintervila så är det en bra tid att plantera om träden till ett nytt ställe. November och mars brukar vara bäst för trädplantering här i växtzon 1-3. Om du bor längre norrut kan det vara bra att vänta till tjälen släpper på våren.

Ring gärna eller beställ i webbshoppen, så vet du säkert att vi har träd åt dig inför nästa säsong! Du kan också köpa ett presentkort till en vän!

Göran – 0793 559859

Jag älskar matkastanjer. Om du bor i växtzon I-III och har väldränerad mark så kanske du också vill plantera matkastanjer?